Inbrekers gevonden na tip, politie zoekt getuigen

maandag 30 januari 2017

Winssen - Twee mannen zijn gisteren aangehouden na een inbraak bij een bedrijf en woning in Winssen. Agenten zagen de gestolen spullen bij de verdachten thuis, en kregen argwaan. Even later werd de inbraak gemeld, en zodoende konden de verdachten snel aangehouden worden. De politie is nog wel op zoek naar getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag de verdachten hebben gezien.

Het duo wordt ervan verdacht dat ze in de nacht van zaterdag op zondag aan de Leegstraat in Winssen een aanhanger, gasflessen en andere spullen hebben gestolen. Vermoedelijk zijn ze via de Van Heemstraweg vertrokken. Wie heeft in die nacht een auto met aanhanger zien rijden op de Van Heemstraweg? De aanhanger had geen kenteken, iets wat al snel opvalt. Het kan ook zijn dat u iets verdachts gezien hebt rond de Leegstraat in Winssen. Geef uw tips door via politie.nl of bel 0900-8844!

Agenten kwamen de verdachten op het spoor omdat iemand zondagochtend de aanhanger zonder kenteken had gezien, en het gevoel kreeg dat er iets niet klopte. Dankzij deze melding gingen agenten een kijkje nemen bij de verdachten. Na de melding van de inbraak konden de mannen aangehouden worden. De verdachten zijn een man van 32 jaar uit Druten en een 24-jarige man uit Winssen. Ze zijn aangehouden en worden verhoord over hun rol bij deze diefstal.

 

(2017045071/ 2017045372 SK)

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wijchen | 112 alarmeringen Wijchen | Goedkoop Tanken in Wijchen | Supermarkten in Wijchen | Weerbericht Wijchen