Man wordt verdacht van diefstal parkeergeld

vrijdag 11 november 2016

Nijmegen - De agenten troffen een boormachine en kleingeld in de auto van een 30-jarige man uit Beuningen aan.

Op de parkeerplaats van een tankstation aan de Energieweg in Nijmegen zagen surveillerende agenten op vrijdag 11 november omstreeks 3.15 uur een geparkeerde auto staan. De agenten hadden deze auto een uur ervoor niet zien staan en daarom viel het hen op. Ze zagen in de auto een man zitten die aan het bellen was. Bij het controleren van de gegevens van het kenteken bleek de ten naam gestelde in de systemen van de politie voor te komen.

Hierop zijn de agenten naar de betreffende auto gelopen. Ze zagen op de achterbank een boormachine liggen. Bij het zien van de agenten gooide de man in de auto een hoeveelheid kleingeld op de bestuurdersstoel.

Het viel de agenten ook op dat er een geldlade in de auto lag. De agenten kregen het vermoeden dat de man, 30 jaar uit Beuningen, zich schuldig had gemaakt aan het wegnemen van geld uit eenĀ  parkeerautomaat. Hij werd daarop aangehouden en overgebracht naar het bureau voor nader onderzoek. Het kleingeld en de boormachine zijn in beslag genomen.

2015554054 ^cw

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wijchen | 112 alarmeringen Wijchen | Goedkoop Tanken in Wijchen | Supermarkten in Wijchen | Weerbericht Wijchen